Sunday, February 5

Other social networks


You probably all know the social networks Facebook and Twitter etc. But did you know that there are social networks that are focused on only books ? A good example is Bookido. But at this moment the site is only in Dutch, so this post will in Dutch, my apologies.

Jullie kennen waarschijnlijk allemaal de sociale netwerken Facebook en Twitter enz. Maar wisten jullie dat er netwerken zijn die zich alleen focussen op boeken ? Een goed voorbeeld is Bookido. Ik heb het leren kennen door Lynn (die jullie waarschijnlijk allemaal wel kennen als mijn tekstadviseur) waarvoor ik haar zeer dankbaar ben, anders had ik deze fantastische 'plaats' nooit ontdekt.

Bookido is dus een site die zich concentreert op het lezen van boeken. Het brengt zowel boekhandelaars als lezers bij elkaar. Langs de kant van de handelaars zijn het niet alleen de grote die kunnen verkopen, het geeft ook de kleinere handelaars, waar ze zich vooral op richten, de kans om hun doelgroep uit te breiden. Ook biedt het de lezers de kans om de door hen gelezen boeken te laten zien en tips te geven over het boek door middel van een virtuele bibliotheek op hun profiel. Want niemand kan beter advies geven over een boek dan de medemens!

Als u meer informatie wilt of eens een kijkje wilt nemen op Bookido, dan kan u dat door te klikken op de link www.bookido.be.

See you soon !


No comments:

Post a Comment